Bedankjes na het trouwen….

Trouwen, het blijft een leuk vak!

20150107_150454_resized


Beste Anita,
Ruim een jaar geleden heb je ons in de tram getrouwd. Een beetje laat…. maar wij vonden je geweldig. Het was zo ongedwongen en gezellig. Wat heb jij goed aangevoeld hoe wij het graag wilde hebben. Dankjewel! Nu hebben we een zoon!

 

20150107_150401_resized


Beste Anita
Ontzettend bedankt voor je mooie toespraak op onze trouwdag in Amsteltrouw op 6 september! Wij zijn inmiddels terug van huwelijksreis en denken veel terug aan je leuke grappige en ontroerende verhaal. Wat heb jij je goed voorbereid!! Wij hebben ongelofelijk veel enthousiaste reacties gekregen op de ceremonie! Bedankt voor alles.

 

20150107_150517_resized


Anita,

Mede door de ceremonie die precies was zoals we hoopten, was 091206 onvergetelijk voor ons! Nogmaals bedankt! Hierbij nog ‘n paar foto’s… Bedankt!

 

 

20150107_150602_resized (1)


20150107_150550_resized (1)

Wij wilde eigenlijk geen ambtenaar, saai en afgezaagd. We doen het zelf wel! Maar na ons intake-gesprek wisten we het meteen.
Zij voelt ons aan. En inderdaad, het was super!

 

20150108_123847_resized


Beste Anita,
Ontzettend bedankt voor je geweldige speech en de huwelijksvoltrekking. We vonden dat je het super goed deed en hebben veel positieve reacties gekregen. Sommige dachten dat je ons persoonlijk kent, omdat je zo spontaan over kwam. Petje af!

 

 

Anita-Peperkamp-1


Anita-Peperkamp-2
F
oto’s; ByNadia.com


Anita is een heerlijk vlotte Amsterdamse dame met oog voor detail. Tijdens de kennismaking bij ons thuis schreef ze elk detail van ons verhaal op. Anita wil alles weten, stelde veel vragen net zo lang tot ze een goed beeld had van wie wij waren; ze leerde ons echt  kennen en nam daar ook de tijd voor!

We mochten de start van de ceremonie zo gek maken als we zelf wilden. Anita kon ze laten dansen, blaffen, zingen… the sky was the limit. Anita verraste ons met scherpe opmerkingen, grapjes en details die ze een paar weken later nog na wist te vertellen. Haar wijze van vertellen was boeiend en ze nam iedereen mee in ons verhaal. Haar scherpe humor en haar eigen indruk van ons maakten het tot een vrolijke dag. Mensen hebben erg gelachen om hoe leuk en grappig ze was, een lach van oor tot oor dankzij haar vlotte babbel. In haar doen en bewegen tijdens het vertellen was het  alsof je naar een theatervoorstelling keek. Ze is op een zeer vermakelijke wijze expressief met gebaren, blikken, toon, woordkeus en volume.

Ze toonde betrokkenheid, enthousiasme en straalde plezier uit. Mensen werden gewoon vrolijk van haar en werkelijk iedereen heeft ons achteraf verteld dat ze onze ambtenaar zo leuk vonden. Kortom, een vrolijke, humoristische ambtenaar, een vlotte spreker die ook non-verbaal bruist van energie, omdat ze het echt leuk vindt om te doen. Dat was onze ervaring met Anita Peperkamp!”

 Beste Anita,

Onze huwelijksdag was prachtig, mede dankzij jou. Je vlotte en informele stijl paste precies bij onze Amsterdamse parkbruiloft en we zullen de door jou zo vakkundige georkestreerde haag van bellenblaas nooit vergeten.

Veel dank! Martijn & Lydwin

 


Geweldige Anita!

Want dat ben je. Wat een feest dat jij ons hebt getrouwd. Het was geweldig, precies zoals wij het in ons hoofd hadden. Jouw leiding en aanpak paste precies bij de sfeer die wij wilden, namelijk FEEST. En dat is gelukt… Helaas hebben we je niet meer persoonlijk kunnen bedanken dus bij deze nog even. Heel erg bedankt dat je ons getrouwd hebt en wie weet tot ziens!

Dikke zoenen van Hester en Robert Jan Scheer


Anita Peperkamp