Je eigen trouwambtenaar!

trouwambtenaar

Als jullie het gevoel hebben dat ik in het plaatje pas, dan kunnen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen. Ik ben dan heel nieuwsgierig naar jullie wensen en ideeën. En help graag met inspiratie om deze te verwezenlijken.

Besluiten jullie dan met mij in zee te gaan, dan spreken we het “kostenplaatje” af en wordt de datum definitief. Dit bedrag staat los van de eventuele leges die een gemeente in rekening brengt (inclusief een eventuele eenmalige benoeming). Ik hoef niet meer beëdigd te worden, dus die kosten vervallen.

In het afgesproken bedrag zitten de reiskosten (binnen een straal van 20 km vanuit Hoofddorp), een uitgebreid gesprek ( bij voorkeur bij jullie thuis) , voorbereidingen en het schrijven van een persoonlijke speech. En ik ben natuurlijk altijd beschikbaar als vraagbaak!

Het is raadzaam om tijdig in de gemeente waar het huwelijk wordt voltrokken, aan te geven dat jullie een “eigen trouwambtenaar” meenemen.

Als jullie dan toch gaan plannen, zijn de volgende personen ook zeker de moeite waard;

-Fotografen-

www.bynadia.com

nadia1

Lichte, vrolijke foto’s met humor, creativiteit en sprekende kleuren. Bruidsfotograaf & portretfotograaf. Nadia was diegene die mij heeft geadviseerd om een site als BABS te maken. nadia


www.madinjaphotography.com

Al jaren sleept Madinja haar camera overal mee naartoe. Ze vind de mooiste plekjes om het perfecte plaatje te creëren. Ze staat open voor de meest creatieve ideeën om samen naar het beste resultaat te werken. Ik werk dan ook graag met haar samen!

fotohokje op je bruiloft

Naast een fotograaf is het ook heel leuk om een fotohokje te plaatsen op jullie feest. zo kunnen de gasten een blijvende herinnering achterlaten.

www.by-mandy.nl

Mandy-225x300

Mandy heeft als absolute “beauty-addict” van haar passie haar werk gemaakt en voorziet haar klanten graag van al het moois waar we helaas niet mee zijn geboren. Van prachtige stevigere of gekleurde nagels tot het mooie “sunkissed” kleurtje en de vollere & langere wimpers!
1610083_208597209335011_305740858_n